De Keizerin

Wij helpen mensen persoonlijk naar het Next Level door middel van Recruitment, Google for Jobs Consultancy, SEO, Trainingen en Coaching.

Al sinds 2006 brengt De Keizerin de juiste mensen en organisaties bij elkaar. Michelle Gonzalez zag dat organisaties vaak worstelden met de juiste match vinden en richtte de Keizerin op. Toegevoegde waarde leveren aan organisaties en aan de ontwikkeling van mensen, dat doet het hart van De Keizerin sneller kloppen.

Michelle heeft jarenlange ervaring opgedaan bij onder andere ING, The Boston Consulting Group, Bain en WNF. Hierdoor weet ze als geen ander wat iemand in huis moet hebben om op topniveau te kunnen werken; de zogenaamde “ Next Level Employee”.

Met passie, gedrevenheid en een hands-on mentaliteit, weet het team van De Keizerin de juiste match te maken. De unieke aanpak van De Keizerin wordt door relaties geprezen en als grote toegevoegde waarde gezien.

De Keizerin gaat verder dan alleen de juiste match vinden. In 2017 heeft Google haar eigen platform gelanceerd: Google for Jobs. Dit nieuwe platform is in 2020 in Nederland gelanceerd en zal de recruitment wereld opschudden. Wij hebben deze ontwikkelingen nauwkeurig gevolgd en kunnen u helpen om dit platform van toegevoegde waarde voor u te laten zijn.

Floris B.

HUB Specialist

De dames denken met je mee. Dat vond ik super en heeft mij een leuke baan opgeleverd.

Hannah van M.

Adviesbureau

De Keizerin dacht mee en gaf advies op ons langetermijn personeelsbeleid.

Willem de K.

Accountmanager

Met volle overtuiging durf ik te zeggen dat de één op één sales coaching van De Keizerin mijn sales performance naar een hoger niveau heeft gebracht. Bedankt!

Karen H.

Executive Assistant

De sollicitatietraining en voorbereiding hebben mij enorm geholpen. Ik ben zelfverzekerder en weet mezelf beter te presenteren tijdens een sollicitatie. Vlak erna had ik mijn huidige baan gevonden.