Werkgevers

De Keizerin helpt uw organisatie naar het “Next Level“. Schakel ons in voor één van onze diensten of ga voor een combinatie uit Recruitment, Google for Job Consultancy, SEO, Training en Coaching. Doen waar u goed in bent en achterstaat, daar geloven wij in. Alle diensten die we voor u ontwikkelt hebben, brengen uw organisatie en uw medewerkers naar het zogenaamde “Next Level”.

Wij zijn úw Next Level partner

We maken naast onze jarenlange ervaring, unieke aanpak en groot netwerk ook gebruik van screeningstests. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de kandidaten van de Keizerin crème de la crème zijn. Heeft u een waardevolle medewerker en wilt u deze helpen naar het “Next Level” te komen? Of bent u op zoek naar uw nieuwe “Next Level Employee”? Onze specialisaties: Assistants, Logistiek, Sales en C-Level Managers.

Een wereld vol recruitment bureau’s dus waarom kiezen voor De Keizerin?

   • Meer dan alleen recruitment bemiddeling
   • Unieke aanpak
   • Gedreven team met diverse specialisaties
   • Persoonlijk & Transparant
   • Kosteneffectief

.

Onze diensten

Bekijk onze diensten hieronder. Staat uw gewenste dienst er niet bij? Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 • Werving & Selectie

  U wilt onze professional direct bij u in dienst? Dat regelen we voor u. Ons uitgebreide en exclusieve netwerk zorgt ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt. Dat de kandidaat over de juiste skills beschikt vinden wij vanzelfsprekend. Het gaat om de juiste match. En die vinden wij voor u.

 • Detachering Freelancers

  Zoekt u tijdelijk wat versterking? Geen probleem. Met ons uitgebreide netwerk van ZZP’ers van Assistants en Recruiters, helpen wij u hier graag mee.

 • Executive Search

  De Keizerin gaat, op exclusieve basis, de zoektocht naar uw nieuwe management- of directielid aan. Na een inventarisatie van uw wensen, de cultuur en het team, brengen wij een advies uit en stellen een wervingscampagne en functieprofiel op. U ontvangt de top 3 kandidaten van ons inclusief een uitgebreid advies.

 • Trainingen & Coaching

  Het sales- en recruitment vak is altijd in ontwikkeling. Om nog beter te worden in deze vakgebieden zijn we een aantal trainingen aan het ontwikkelen. Voor 1 op 1 coaching kunt u al bij ons terecht. Bel of mail gelijk voor de mogelijkheden.

 • Google for Jobs

  Google for Jobs heeft veel invloed op de recruitmentwereld en is inmiddels ook in Nederland actief. Het vergt een andere manier van werven en vacatureteksten schrijven. Ook op uw website dient u met andere aspecten rekening te houden om goed te scoren in Google. Is uw website klaar voor Google for Jobs?

Janneke R.

HR Manager

Ik ben inmiddels al 4 jaren klant van de Keizerin omdat we blind op hun advies en voorstellen kunnen vertrouwen. Dat is erg fijn.

Lisa O.

Manager Recruitment

De recruitment training van de Keizerin heeft twee van mijn teamleden erg geholpen. Ze hebben enorme vooruitgang geboekt. Zeker een aanrader.

Hans B.

Commercieel Directeur

Ik was wat zoekend in wat ik wilde in mijn carrière en de Keizerin heeft mij erg goed geholpen. Ze luisterden en namen de tijd voor mij. Als ik weer een baan zoek, kom ik zeker bij de Keizerin terug.

Sebastiaan de V.

Warehouse Manager

Ik werk al jaren samen met de Keizerin omdat ze precies weten wat we zoeken en zijn erg open en transparant.

Unieke Aanpak Recruitment

De juiste kandidaat vinden, vergt een bijzondere aanpak. Onze unieke aanpak hebben wij door de jaren heen tot in de puntjes geperfectioneerd. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in u, uw organisatie en in uw toekomstige nieuwe medewerker weten wij mensen aan ons te binden.

De Keizerin krijgt altijd terug van onze opdrachtgevers en kandidaten dat ze blij verrast zijn met de verfrissende aanpak. Echt luisteren naar ieders wensen en het beste voor hebben met beide partijen is key. Ons doel? Organisaties en hun (toekomstige) medewerkers naar het “Next Level” helpen.

Ons proces in hoofdlijnen:

   • Inventarisatie functie
   • Functieprofiel opstellen conform o.a. Google for Jobs
   • Start search
   • Interviews worden, uitgebreid en op onze unieke wijze, afgenomen
   • U ontvangt een selectie van de meest geschikte profielen
   • U houdt sollicitatiegesprekken
   • De kandidaat wordt uw nieuwe “Next Level Employee”

 

Heeft u voor detachering gekozen? Dan blijven wij ook na de plaatsing van uw juiste match met u beiden in contact. Dit zodat er, indien nodig, bijgestuurd kan worden.